Groenteman Wiemerink

Groenteman Wiemerink

Een echt familiebedrijf waarin anno 2013 de 4e generatie actief is en al meer dan 75 jaar met veel passie de mooiste en beste producten in de aardappels, groente en fruit worden verkocht. Gert Jan Wiemerink staat inmiddels aan het roer maar word nog dagelijks bijgestaan door vader Jan Wiemerink.

Het bedrijf heeft in haar geschiedenis altijd open gestaan voor vernieuwing. Waar het ooit begon met een paard en wagen om met aardappels langs de deur te gaan in Twente, waren het grootvader Gerrit en zijn broer Jan, die voor het eerst een winkel opende. Door de jaren heen is het assortiment aangevuld met fruit, gesneden groenten en vader Jan heeft de bloemen in het assortiment geïntroduceerd.

Toen Gert-Jan in 1997 actief werd in het familiebedrijf werd er gestart met kant-en-klaar maaltijden. Alles uit eigen keuken! De bloemen verdwenen hierdoor uit het assortiment. Door de maaltijden en het veranderd winkelend publiek werd de huidige “service-op-maat” formule bedacht met naast de traditionele groenten, fruit, gesneden groenten en rauwkost ook maaltijden en als laatste aanwinst vers vlees.

Met de oprichting van TwenteVers.nl houdt Gert-Jan de vernieuwing in stand binnen het bedrijf en start hij een nieuw avontuur!

Bekijk het assortiment ›

Groenteman Wiemerink
  • Groenteman Wiemerink
  • Grotestraat 64
    7471 BR Goor
  • 0547 - 27 28 87

Overige Versgroepwinkels